skip to Main Content
06-13 83 66 82 skincarebijmarjolein@hotmail.com

Behandelingen Skin Care bij Marjolein

Beauty salon in Utrecht

Medik8 intesive treatments 65 min €77 
Huidanalyse, reiniging, super facial peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, masker, gezichtsmassage,  ampul, afsluitende verzorging, persoonlijk huidadvies indien gewenst.

Tijdens de behandeling kijken we naar je huid behoefte en maken we de keuze uit:
Deep hydration facial:Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en
veeleisende huid te herstellen.
Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.
Glowing facial:Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en
veeleisende huid te herstellen.
Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.
Calming facial:
Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer
gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van
de huid te bevorderen.
Clarity facial:Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te
pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en
zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.
Pore refining facial:Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en
veeleisende huid te herstellen.
Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

Medik8 total relax intesive treatment: 75 min €88
Huidanalyse, keuze uit bovenstaande facials, reiniging, super facial peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, masker, uitgebreide gezicht, decolleté schouder nek en hoofdhuid massage,  ampul, afsluitende verzorging, persoonlijk huidadvies indien gewenst.

Medik8 Chemische peeling level 1: 50 minuten €92

Reiniging, Medik8 chemische peeling, intensief herstellend masker, afluistende verzorging, persoonlijk huidadvies.

Light peel: een milde peeling voor acne en de licht gerimpelde huid. verminderd tekenen van veroudering, lichte littekens en talg. ontstopt poriën en verwijdert dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing voor een stralende teint. level 1

Medik8 chemise peeling level 2: 50 minuten €97

Reiniging, Medik8 chemische peeling, intensief herstellend masker, afluistende verzorging, persoonlijk huidadvies.

Beta peel: brengt snel acne onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens.  ontstopt poriën en verwijdert dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing voor een stralende teint. level 2

Age peel: verminderd fijne lijntjes en rimpels en vernieuwd de huid. ontstopt poriën en verwijdert dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing voor een stralende teint. level 2

White peel: verhelderende peeling die donkere vlekken en hyperpigmentatie aanpakt. Verwijdert dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing voor een stralende teint. level 2

Medik8 intensive combi treatment: 70 min €107

Een intensieve cleanse en peel behandeling door middel van het extra verwijderen van onzuiverheden en het toepassen van de light peel level 1.

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, Medik8 light peel, intensief herstellend masker, afluistende verzorging, persoonlijk huidadvies.

Micro needling (Dermapen 4)
Gehele gelaat 45 min €142,40
Gelaats, hals & decollete 60 min €172,5
Gehele gelaat + intensieve peeling  55 min €167,5

Wat is Micro needling?

Micro needling is een behandeling waarbij we met behulp van steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine verantwoordelijke gaatjes in de huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Doordat er kleine ‘wondjes’ in de huid worden gemaakt, wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit geeft de huid een plumping effect en de huid wordt gladder en strakker.

Microneedling vertraagt flink het huidverouderingsproces. Tekenen van veroudering worden zichtbaar verminderd. Microneedling is actief in de onderliggende huidcellen waar collageen en elastine aangemaakt wordt. Dit zorgt ervoor dat de huid zelf aan het werk gaat en er vernieuwing van binnenuit plaatsvindt. Bovendien wordt er bij een Dermapen behandeling actieve werkstoffen ingebracht die 80% beter worden opgenomen zonder de beschermfunctie van de huid aan te tasten. Je hebt dus niet te maken met een lange hersteltijd.

In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen geen risico op oververhitting en hypopigmentatie, terwijl het de geoptimaliseerde celfunctie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor elke patiënt die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes. Dermapen behandelingen zijn ook effectief gebleken bij hypopigmentatie en Vitiligo-behandelingen. Klinische Dermapenbehandelingen werken op vier manieren om de productie van hyperpigmentatie en melasma te bestrijden.

In tegenstelling tot andere salons, behandelen wij altijd het gehele gezicht. Dus niet alleen het gebied van de huid waar de indicatie bestaat. Naast een behandeling van het gezicht, is ook de behandeling van de hals, decolleté mogelijk en de behandeling is te combineren met een intensieve peeling.
Wanneer is Microneedling geschikt?
* Fijne lijntjes en rimpels
* Pigmentvlekken
* Zonbeschadigde huid
* Grove poriën / grove huidstructuur
* Littekens
*Acne
* Rosacea
*Telangiectasia
* Grauwe en doffe huidteint
* Verslapte huid

Bindweefselmassage: 45 minuten €47
Dit is een intensieve anti-age massage die zowel bij het gezicht als de decolleté en hals wordt uitgevoerd. De bindweefsel massage heeft als doel de huidconditie op een natuurlijke manier te verbeteren, de doorbloeding en celvernieuwing te stimuleren, vocht en afvalstoffen af te voeren en oppervlakkige littekens en verklevingen aan te pakken. Het lichaam zorgt ervoor dat de collageen aanmaak gestimuleerd wordt en er huidverbetering optreed. Een prachtige behandeling om het huidverouderingsproces te vertragen en de huid een boost te geven. De behandeling kan los geboekt worden, toegevoegd worden bij een gezichtsbehandeling of in een kuur geboekt worden voor het beste resultaat.

Bindweeselmassage kuur: €243 (10% korting)
Een bindweefselmassage kuur bestaat uit 6 behandelingen van 45 minuten in 6 weken. De huid blijft constant gestimuleerd in zijn herstelperiode. Dit is nodig voor het beste resultaat. Bij afname ontvangt u 10% korting.

Losse behandelingen:

Epileren/waxen €14
Verven wenkbrauwen/wimpers €11
Verven wenkbrauwen en wimpers €18
Henna brows €16
Epileren en verven wimpers en wenkbrauwen €30.5
Waxen bovenlip €10
Waxen bovenlip en kin €14
Waxen contour €18
Extra toevoegingen en korting tijdens uw gezichtsbehandeling:
Bindweefsel massage €28
Henna brows €16
Verven wimpers/ wenkbrauwen €10

Maak een afspraak

Everyone deserves to feel beautiful!

Back To Top