skip to Main Content
06-13 83 66 82 skincarebijmarjolein@hotmail.com

Medik8

Beauty behandeling in Utrecht

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 is geheel vegan, vrij van parfum, synthetische geurstoffen en van onder andere parabenen. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor elk specifieke huidprobleem en staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

Beauty salon Utrecht - SkinCare bij Marjolein
Beauty salon Utrecht - SkinCare bij Marjolein

Wanneer Medik8 een ingrediënt gebruikt, wordt altijd de chiraal juiste vorm gebruikt om maximale effectiviteit en minimale irritatie te garanderen. Ook hebben de onderzoekers de juiste concentraties gevonden met de beste resultaten.

Voor het beste resultaat is het van belang dat de ingrediënten op de juiste plaats in de huid werkzaam kunnen zijn. Medik8 is erin geslaagd de juiste formules samen te stellen, het stabiel houden van actieve ingrediënten en het zo vers mogelijk leveren van de huidverzorgingsproducten. Deze combinatie van waarden en filosofie maakt dat Medik8 en uitgegroeid tot een vernieuwend topmerk op het gebied van huidverbetering.

Resultaatgerichte producten – bewezen resultaten – professionele sterktes – hoog stabiele producten en origineel onderzoek – anti-ageing filosofie -huidvriendelijke ingrediënten – laboratoriumkwaliteit – handgemaakt in kleine batches – groene chemie – ecovriendelijke verpakking

 

Maak een afspraak

Everyone deserves to feel beautiful!

Back To Top