skip to Main Content
06-13 83 66 82 skincarebijmarjolein@hotmail.com

Wat een heerlijke salon, echt genieten bij Marjolein!

Ik ken Marjolein al héél lang en heb haar zien uitgroeien tot een schoonheidsspecialiste van het hoogste niveau! Marjolein zorgt ervoor dat je je echt kunt ontspannen tijdens een behandeling en geeft tips om je kostbare huid goed te verzorgen. En de prijzen zijn zeer aantrekkelijk! Een aanrader dus.

Ik heb een tijdje terug mijn eerste gezichtsbehandeling gehad bij Marjolein en het wat heerlijk! Echt een aanrader, ze gaat professioneel te werk en geeft ook handige tips mee voor thuis, hoe je zelf het beste je huid kan onderhouden op basis van wat past bij mijn huid.

Hele fijne en professionele behandeling gehad. Voelde me echt op mijn gemak en was helemaal ontspannen. Mijn wenkbrauwen zijn ook echt mooi geworden, een aanrader! Mijn vervolg afspraak staat al gepland.

Ik ervaar de behandelingen bij Marjolein als professioneel in een bijzonder prettige, ontspannen atmosfeer. Wat mij betreft kan ik me dus alleen maar aansluiten bij de eerdere positieve reviews: een ECHTE aanrader.

Na lang zoeken naar de juiste schoonheidsspecialist eindelijk aan het juiste adres! Marjolein stelt je meteen op je gemak en geeft passend en vrijblijvend advies. Ze ging om een hele fijne ongedwongen manier te werk (ik heb het in het verleden wel anders ervaren). Ze heeft me het juiste huid en behandel advies gegeven. Ik ben helemaal tevreden en heb over 6 weken weer een behandeling gepland staan. Ik kijk er nu al naar uit.

Afgelopen week voor het eerst bij Marjolein in de salon geweest voor een gezichtsbehandeling en wenkbrauwen. Wat was het fijn! Echt een luxe verwenmomentje. Goed verzorgd, kundig en ontspannen. Ook duidelijke uitleg over de behandeling en de producten, goede adviezen over de verzorging van je huid. Ik kom zeker terug!

Marjolein is een gepassioneerde schoonheidsspecialiste die goed weet wat ze doet. Voor iedere behandeling neemt ze ruim de tijd en je voelt je echt op je gemak en ontspannen. Ze geeft graag advies en met vragen kan je altijd bij haar komen. Speciaal geselecteerde producten maken dat de behandeling het beste effect heeft. De prijs / kwaliteit is daarom uitmuntend en dus zeker een aanrader voor iedereen! Ook super leuk om cadeau te doen aan iemand!!

Marjolein is een vakvrouw, ze weet veel en geeft goede adviezen bv over huidverzorging. Ik heb nooit eerder make-up gedragen (ben inmiddels de 50 gepasseerd) en Marjolein heeft me op weg geholpen. Super! Mijn wenkbrauwen zien er tiptop uit na behandeling door Marjolein. Er heerst altijd een ontspannen sfeer en Marjolein neemt echt de tijd voor je.

Back To Top